Yocto Accounts

Een Yocto Account is niet zomaar een ding. Met zo'n account gaat een wereld voor je open. Veel van onze services werken zonder dat je een account nodig hebt, maar met zo'n account heb je net wat meer features. Ook is het mogelijk om data met al je apparaten te synchroniseren.

Ga naar product

Yocto Enterprise

Wilt u onze services inzetten voor uw bedrijf? Dat kan. Met deze service hebt uw alles binnen handbereik.

Ga naar product

Yocto Onoma

Heeft u een domeinnaam nodig? Dan bent u hier op de juiste plek. Hier kan je makkelijk, snel en goedkoop een domeinnaam registeren.

Ga naar product

Yocto Plaza

Yocto Plaza is er voor iedereen die boodschappen doet en winkelt. Je hebt wel eens een moment dat je je afvraagt of je niet te veel hebt betaald √ČN, waar je het goedkoper had kunnen vinden. Maar deze vraag is nu verleden tijd. Yocto Plaza is het platform om producten te vinden, te vergelijken en belangrijke informatie over op te zoeken. Dat is niet alleen fijn voor u, maar ook voor uw portemonee.

Ga naar product

Yocto Worship

Yocto Worship is ons product dat is bedoeld voor kerken. Het belangrijkste onderdeel daarvan is natuurlijk onze streamingsdienst, waarmee u wereldwijd mee kan luisteren en kijken naar uw kerk. Naast deze streamingdienst bieden wij ook een platform aan waar uw alles kan vinden wat u nodig hebt voor een goede dienst. Hierbij gaat het natuurlijk om bijbelteksten en liederen, maar ook om software om deze teksten op beeld te krijgen.

Ga naar product